Har jeg fotografert ditt  barnehagebarn?
Søk etter bildene her

 

Fotograf med base i Ringebu i Gudbrandsdalen. Jeg tilbyr foto og fotografering av bryllup, nyfødt, familier, samt barn, artister og konfirmanter.  Fotografering skjer på location da jeg liker best naturen som bakgrunn. Mine kunder kommer i fra Lillehammer, Gausdal, Moelv, Ringebu, Fåvang, Venabygd, Kvam, Heidal, Skåbu, Otta, Sjoa, Vågå, Lom, Skjåk og Lesja – moro!

Fast konsertfotograf for Laugen Rock og bluesklubb i Ringebu og også fotografering av diverse andre konserter, bl.a. Richie Blackmore i Meissen, Tyskland og Pagans Mind, Glittertind m. fl på Frya Rock. Allsidig erfaring som eventfotograf.

Ringebu er utgangspunktet men jeg tar også på meg fotografering i Fåvang, Vinstra, Otta, Vågå, Lom, Skjåk, Gausdal, Lillehammer, Koppang, Tynset, Elverum  og omegn.

Om dere ønsker medfølgende bryllupsfotograf utenlands så gjør jeg også det. Har tidligere vært på Island og fotografert bryllup og ELSKER destinasjons-bryllup! Har du en spennende plan kan jeg gi en god deal.

Kommersielle fotooppdrag for bedrifter og eiendomsmeglere. Pris på forespørsel. Dagspris/timespris – alt inkludert. Enkelt og greit. God kvalitet og kreative løsninger. 

Foto workshop for barn har jeg også arrangert.

Ring meg gjerne på tlf 41472500
Gleder meg til å høre i fra deg!
Hilsen Hilde Jordbruen