Eiendom

Gode eiendomsbilder er en forutsetning for å få omsatt en eiendom i dag.  Flotte bilder kan være avgjørende både for å få en god pris for eiendommen og for å få solgt den raskt.  For eiendomsmeglere og private aktører fotografere jeg gjerne for salg.  Bildene dere ser her er fra fotograferingen av Pyntaberget på Sør Fron.  Denne eiendommen ble solgt i løpet av en knapp uke etter at den ble lagt ut for salg.  Eiendomsmegleren kunne velge blant bildene du ser her og ca 30 stk ble brukt i annonsen på finn.no.  Slike bilder kan leveres både for bruk på nettet og i brosjyrer.  Ta kontakt for avtale.

 

Skal du leie ut?  Turister har kun bildene å forholde seg til når de skal  bestemme seg for hvor de skal tilbringe ferien.  Da er det viktig å kunne presentere det du har å tilby på en fristende måte.  Disse bildene er tatt av et hus på Fåvang som leies ut gjennom Airbnb.
Dette er den komplette samlingen med bilder som oppdragsgiver fikk etter at fotograferingen var ferdig.  Pris på fotograferingen inkluderer bruksrett på alt av bilder.