Informasjon og betingelser

Alle kunder må gjøre seg kjent med følgende:

Fra fotografering og til bestilling av bilder:
Fotograferingen betales på fotograferingsdagen. Jeg tar alle vanlige kort Visa/Mastercard. Behandlingstiden på redigering av bildene er på ca 3 uker. Ved høysesong og rundt ferietider så må det påregnes noe lengre tid. Når redigeringsarbeidet er ferdig får kunden tilgang til et visningsgalleri på nett. Utifra dette visningsgalleriet velges hvilke bilder kunden ønsker å kjøpe. Visningstime hos Fotograf Hilde Jordbruen bestilles for de som måtte ønske det. Bilder bestilt på nett betales ved bestilling.  Bilder bestilt via email eller etter visningstime betales før ordre settes i produksjon.

Visningsgalleri:
Visningsgalleriet er åpent i 14 dager. Om kunden ikke bestiller noe innen de 14 dagene vil galleriet bli lukket. Om kunden da ønsker å åpne galleriet igjen vil det tilkomme et gebyr på 200 kr per uke galleriet er åpent. Har dere bestilt bilder fra galleriet tidligere og ønsker å åpne galleriet igjen for å gjøre etterbestillinger, vil det ikke koste noe.

Bestilling av bilder:
Bildebestillingen gjøres direkte via visningsgalleriet eller sendes pr epost til hilde@liljen.net

Ved kjøp av høyoppløselige filer:
Bilder kjøpt i fra visningsgalleriet sendes deg på epost etter betaling. Bryllupsbilder leveres på minnepenn både lavoppløselige og høyoppløselig. Jeg garanterer ikke for kvalitet, farge-gjengivelse, riktig eksponering og kontrast på print og fotoprodukter som ikke er levert av Fotograf Hilde Jordbruen

Copyright og eierskap:
Alle bildene fra fotograferingen har Fotograf Hilde Jordbruen copyright og rettighetene til, ihht Åndsverkloven. All kopiering, scanning og reproduksjon av bilder er forbudt. Ved kjøp av digitale filer gis et begrenset eierskap i bildene med følgende betingelser: De digitale bildene blir deres til personlig bruk. De digitale filene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt. Slike henvendelser skal videresendes til Fotograf Hilde Jordbruen.

Markedsføring:
Fotograf Hilde Jordbruen forbeholder seg retten til å bruke bildene til markedsføring og evt. deltagelse i konkurranser, med mindre annet er avtalt.
Markedsføring kan være publisering på www.liljen.net , utstilling i studio og andre arenaer, informasjonsplakater, Facebook, Instagram, andre bildedelingssider og sosiale medier og trykte medier. Jeg tar hensyn til kundene mine og legger aldri ut bilder som kan være ufordelaktig for modellen(e). Markedsføring er veldig viktig for at jeg skal kunne drive videre og ha muligheten til å tilby mine tjenester. Jeg ønsker og håper at alle har forståelse for dette. Kunder som ikke ønsker dette må skriftlig gi beskjed om dette til fotografen.

Avbestilling:
Ved avglemt avtale, eller avbestilling senere enn 48 timer før avtalt tid, vil det bli fakturert et gebyr på kr 1.500,-.(NB! Gjelder ikke ombooking pga sykdom etc.) For bryllup gjelder egne regler.

Priser kan endres uten forvarsel.  Avtalte priser garanteres 30 dager etter din fotografering.  På grunn av fotografiets personlige preg er det dessverre ikke mulig å få refundert kjøpesum.    Med å engasjere Fotograf Hilde Jordbruen sier du deg enig i disse betingelsene.

Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål.