Naturlige bilder

Jeg liker å bevare tiden som den var.  Ved hjelp av teknikk, uten kraftig redigering blir bildene mine av din famille og dine barn ekte.  Jeg ønsker å formidle det ekte livet – ikke det livet som er stylet og redigert.

Jeg beregner opp til 2 timer på fotografering hjemme hos deg.   Dette kommer an på flere ting og fotograferingen blir tilpasset din famile.

Når bør man fotografere familien?

Kanskje er det under frokosten at de beste bildene blir til?  Kanskje er det på kvelden med bading og legging – og kanskje eventyr på senga. Ute på lekeplassen – eller kanskje er det rett og slett under julevasken? Eller kanskje en hel dag? Eller kanskje en feriedag på hytta – når minsten skal lære å stå på ski?

Jeg angrer i hvertfall på at ingen fotograferte sønnen min og meg da vaskefiller fløy veggimellom under julevasken og poden vrengte av seg klærne for å skli i grønnsåpa på golvet. Men når mor vasker kan hun ikke fotografere haha.  Slike bilder har en stor verdi.

De bildene jeg selv synes er mest spennende fra min egen barndom er de bildene der man kan se hvordan vi bodde, de gamle møblene vi hadde, og de gamle gardinene.  Hva vi spiste og hvem vi var rett og slett.

Problemet med mange av disse nydelige minnene fra min barndom er bildekvalitetet – den er ikke så god.  Litt mørke bilder, bilder med rosa eller oransje toner så heftige at man må gjette seg til fargene på klær og hår.  Og det mikroskopiske formatet på mang av dem.

Lille babygutten og smokken
Lille babygutten og smokken

Hos meg får du:

  • fotografering hjemme hos deg
  • naturlige barn
  • ekte omgivelser
  • unike bilder
  • et tids-vindu tilbake til en dag i livet da barna var små
  • bildene i et eksklusivt album laget for å vare i generasjoner album
Tid for mat
Tid for mat
Nærkontakt med bror
Nærkontakt med bror

qqJeg ønsker å formidle det ekte livet – ikke det livet som er stylet og redigert. 

Pris på «In house» fotografering vil variere med antall timer, ta kontakt så setter jeg både en fotoplan og en betalingsplan. 
Startpris inklusive album er 9.500 kr