Hilde Jordbruen

Mobil: 41472500
E-post: hilde@liljen.net

Jeg heter Hilde Jordbruen og jobber fulltid som fotograf.  Dette har jeg gjort siden 2009.  Jeg er glad i å reise, i fantasy-sjangeren og jeg elsker dyr og spesielt katter.  Jeg har to katter selv og er tidligere hestejente. 

Basen min er i Ringebu i Gudbrandsdalen, men jeg er svært mobil og har faktisk vært så langt av gårde som til Island for å fotografere bryllup.  Sommeren 2018 var jeg i Troms for å fotografere bryllup.  Jeg tar gjerne en tur for kjærlighetens skyld. 

Siden jeg bor og hovedsakelig jobber i distriktene får jeg  forespørsler om forskjellige typer oppdrag.  Dette har ført til at jeg etter hvert har fått erfaring fra mange områder innen fotografering. De siste par åra har jeg også gjort mye eiendomsfoto spesielt i Hafjell og Kvitfjell og på Venabygdsfjellet.

Les mer om boligfoto

Med bakgrunn som skole- og barnehagefotograf er jeg dyktig på situasjoner der mange mennesker skal på samme bildet!  Det er en fordel der for eksempel brudeparet ønsker fellesbilde av alle gjester eller om koret, musikkforeningen eller andre ønsker et stort fellesbilde. Jeg er også vant til å være effektiv, jobbe med tidspress samtidig som jeg faktisk også er hyggelig! 

Skoler og barnehager har jeg fotografert på fulltid siden 2009.  Om det er en barnehage med 20 eller 120 barn, eller en skole med 500 elever så gjør jeg jobben profesjonelt og effektivt og til en meget god pris for de som skal kjøpe bilder. 

Les mer om barnehagefoto  

Les mer om skolefoto

Siden januar 2017 har jeg også vært medlem i Norsk Fotografforbund

Jeg elsker jobben min og varisjonene i de forskjellige oppdrag og ser fram til å høre i fra deg.

En annen ting jeg liker er å konkurrere litt i fotografi. Da får man en faglig validering av arbeidet man gjør som man ikke får av venner og familie. Under her ser du noen bilder jeg har fått premiert i konkurranser i regi av Norsk Fotografforbund