Inspirert av den heftige vinden nå i vinter laget jeg dette bildet av meg selv

Mobil: 41472500
E-post: hilde@liljen.net

Jeg heter Hilde Jordbruen og jobber fulltid som fotograf.  Dette har jeg gjort siden 2009.  Basen min er i Ringebu i Gudbrandsdalen, men jeg er svært mobil og har faktisk vært så langt av gårde som til Island for å fotografere bryllup.  Sommeren 2018 var jeg i Troms for å fotografere bryllup.  Jeg tar gjerne en tur for kjærlighetens skyld.

Siden jeg bor og hovedsakelig jobber i distriktene får jeg  forespørsler om forskjellige typer oppdrag.  Dette har ført til at jeg etter hvert har fått erfaring fra mange områder innen fotografering.
Med bakgrunn som skolefotograf er jeg dyktig på situasjoner der mange mennesker skal på samme bildet!  Det er en fordel der for eksempel brudeparet ønsker fellesbilde av alle gjester eller koret, musikkforeningen eller andre ønsker et stort fellesbilde.

Skoler og barnehager har jeg fotografert på fulltid siden 2009.  Om det er en skole med 20 elever eller en med 500 elever, eller en barnehage, så gjør jeg jobben profesjonelt og effektivt og til en meget god pris.

Siden januar 2017 har jeg også vært full medlem i Norsk Fotografforbund

Jeg elsker jobben min og ser fram til å høre i fra deg.

En annen ting jeg liker er å konkurrere litt i fotografi og under her ser du bilder jeg har fått premiert i konkurranser i regi av Norsk Fotografforbund