Mobil: 41472500
E-post: hilde@liljen.net

Jeg heter Hilde Jordbruen og jobber fulltid som fotograf.  Dette har jeg gjort siden 2009.  Basen min er i Ringebu i Gudbrandsdalen, men jeg er svært mobil og har faktisk vært så langt avgårde som til Island for å fotografere bryllup.  Sommeren 2018 var jeg i Troms for å fotografere bryllup.  Jeg tar gjerne en tur for kjærlighetens skyld.

Siden jeg bor og hovedsakelig jobber i distriktene får jeg  forespørsler om forskjellige typer oppdrag.  Dette har ført til at jeg etterhvert har fått erfaring fra mange områder innen fotografering.
Med bakgrunn som skolefotograf er jeg dyktig på situasjoner der mange mennesker skal på samme bildet! Det er en fordel der for eksempel brudeparet ønsker fellesbilde av alle gjester eller koret, musikkforeningen eller andre ønsker et stort fellesbilde.

Skoler og barnehager har jeg fotografert på fulltid siden 2009. Om det er en skole med 20 elever eller en med 500 elever, eller en barnehage, så gjør jeg jobben profesjonelt og effektivt og til en meget god pris.

Fra Januar 2017 er jeg også full medlem i Norsk Fotografforbund

Jeg elsker jobben min og ser fram til å høre i fra deg.