Familiefotografering gjør jeg oftest ute på et fint sted i mitt eller ditt nærområde.   Det krever gjerne litt planlegging å få samlet en familie, og det er jo ikke alltid at været er bra den dagen fotograferingen skal skje.  Dersom vi har planlagt en utefoto som går skeis på grunn av været så flytter vi den og prøver på nytt dersom vi ikke finner et skjermet sted..
Å ha det morsomt er viktig  og spesielt om det er med mange barn er fun-factor et stort pluss. Fotograferingen tar ca 1 time og jeg garanterer at det blir gøy!

Nyfødte med foreldre blir selvfølgelig fotografert inne, men utebilder i vår flotte natur er det fineste for familier med større barn.

 

 

Lifestyle familiefotografering

Dette er noe for den aktive småbarnsfamilie. Da finne vi et sted hvor vi kan ha det moro og så leker vi oss gjennom hele fotograferingen. 1,5 time tar dette cirka. Intensjonen med dette er å fange barn og voksne i samspill og lek og få naturlige øyeblikk som bevarer denne unike perioden i livet som dette er. Småbarnstiden kan virke slitsom der og da, men den er unik. Og vil bli et savn når barna er store. Den tiden hvor en blomst uten stilk er den flotteste gave og eventyret lurer rundt hver busk varer ikke evig, men det gjør bildene.

 

Priser