Bryllupsfest på Fefor

Ikke bare var jeg privilegert nok til å være den profesjonelle fotografen på Ingrid og Asbjørns bryllupsfest, men jeg hadde også gleden av å tilbringe denne spesielle dagen sammen med en utrolig morsom og glad gjeng.

Fra det øyeblikket jeg ankom Fefor Høyfjellshotell, kunne jeg føle på den positive stemningen og den fantastiske energien som strålte fra både brudeparet og gjestene. Det var en glede å kunne være med og fange inn alle de fantastiske øyeblikkene og minnene som ble skapt denne dagen.

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være en del av denne spesielle anledningen! Og for at jeg fikk lov til å være med på å gjøre dagen enda mer minneverdig ved å fange inn alle de vakre og morsomme øyeblikkene i bilder.

Så ta en titt på bildegalleriet og se tilbake på denne fantastiske dagen sammen med Ingrid, Asbjørn og deres nærmeste.

Vi kunne ikke hatt finere vær – nydelig og varmt og en fantastisk solnedgang på fjellet. Portrettbilder i kveldssola med glade folk en varm sommerdag – det blir ikke en bedre opplevelse enn det.

Lykke til alle vakre mennesker!