Med et par  firhjultrekkere, tillatelser, bomnøkkel og ett dieselaggregat (dette ble tatt før jeg gikk over til blitzer med batteri) var det mulig med fotografering i juvet!

Noen steder er det bare helt fantastisk  å fotografere men krever litt innsats å få til!

May og Arnt med litt rosa champagne. Fotografering av brudepar i juvet
May og Arnt med litt rosa champagne
Fotografering av brudepar i juvet
Mektig natur og flott brudepar
Fotografering av brudepar i juvet
May
Brudepikene!
Brudepikene!

I mange tilfeller har brudepar egne barn og de fotograferer jeg såklart også. Se på dette fantastiske søskenparet her da! Så blide og så fine!

Barna var også så fint pyntet!
Barna var også så fint pyntet!
Se på håret til Astrid da!
Se på håret til Astrid da!

Etter at vi har fotografert brudepar, barn og forlovere så måtte jeg litt opp i høyden for å få et bilde med brudefølget og omgivelsene.  Jeg tror den største utfordringen her er kommunikasjon.   Heldigvis har jeg Aud Marit som vet hva hun skall gjøre, vi kommuniserte også litt på telefon – men vær forberedt på at støyen fra fossen er overdøvende i en setting som dette. Alle måtte rope hele tiden haha. Men fine bilder ble det – og en unik lokasjon!

Behind the scenes: Aud Marit ordner klær og plasserer brudepar og forlovere
Behind the scenes: Aud Marit ordner klær og plasserer brudepar og forlovere

Sjekk resultatet av all planlegging og rigging på bildet under – her er stativer og lys fjernet i etterkant. Noen ganger planlegger man fotografering slik at redigering i etterkant er en del av planen og det er tilfellet her.  For å få nok lys på menneskene og få dem til å poppe frem i bildet var det nødvendig med ekstern lyskilde.  Stativben, kabeltrommel og ledning på bakken er fjernet i etterkant.

Fotografering av brudepar i juvet - rammet inn av landskapet
Brudepar og forlovere og barn rammet inn av landskapet

Det er altid hyggelig å kunne ta med brudepar på fantastiske lokasjoner.  Men stedet man skal ta bilder trenger ikke være fantastisk for meg for at det skal være fantastisk for dere!

Hva er fantastisk?

Det handler om mange andre ting enn natur og omgivelser.  Det handler mange ganger om tilknytning, et sted som betyr noe for dere er et like bra valg.  Kanskje er det beste valget?

I dette tilfellet ble det sjekk på beggge deler.   Både Arnt og May har vokst opp i nærheten og lekt i dette området i fra de var barn.  Så stedet betyr mye for dem personlig og i tillegg så er det en lokasjon helt utenom det vanlige.

Vill og vakker natur sammen med en stylet og elegant forsamling lager en effektfull kontrast i bildet.  Har du lyst på bilder som dette så si i fra!  Alt er mulig og jeg sørger for alt av tillatelser og gjennomføring. Husk gode sko (og ørepropper?)

Ønsker du å bestille? Trykk her