Høstbryllup på Venabygdsfjellet

På en av de flotteste dagene i høst hadde Nikoline og Stein Vidar sin store dag på Venabygdsfjellet.

De er begge bosatt på Hamar og falt for Venabygdsfjellet og Lundegard etter en reportasje på Østnytt der Kari Åse Lunde ble intervjuet etter å ha gitt bort gratis overnattinger til bygdafolket etter at alle bestillinger ble kansellert i påsken 2020 på grunn av pandemien.  

Vielsen foregikk i Venabygd Fjellkapell, og det er nærmeste nabo til Lundegard så det er veldig praktisk, ingen trenger å kjøre til kirken. 

Nikoline og Vidar
Venabygd Fjellkapell

Fjellkapellet ligger sentralt på Venabygdsfjellet langs fv 27.  Selve kapellet er et rektangulært bygg i stein og tre med torvtak og et lite klokketårn. Her er det plass til oppunder 100 stykker.

Vielsen i fjellkapellet var helt nydelig – endelig var det lov å samle folk igjen og ha et skikkelig bryllup.  Etter vielsen og et felles foto av alle gjestene utenfor fjellkapellet kjærte vi innover mot Muen for å ta portrettbilder. Paret har to små barn så familiebildene var svært viktige for dem, men de kan jeg dessverre ikke poste her.  

Det er sent på høsten og nydelig vær, men det er vind og litt kaldt. På bildet her er vi på vei ut i terrenget for å få bilder med Muen i bakgrunn.

Vind og sol er store utfordringer for både fotograf og brudepar. Særlig når det blir såpass kjølig som det var her – men heldigvis hadde brudgommen en jakke å låne vekk og bruden hadde også en kjempeflott strikket genser som passet godt inn på fjellet. 

Tusen takk for at jeg fikk være fotograf på denne nydelige høstdagen!