Karoline og Nils giftet seg i Nord Sel kirke 10 august.  Bryllupsseremonien skulle egentlig ha vært utendørs på fjellet men det satte været en stopper for.  Det øsregnet og vi valgte å lage en portrettserie inne i kirken etter vielsen før vi ble med til fjells.

Vielse

Nord-Sel kirke med brudefølge i bunad
Nord-Sel kirke med brudefølge i bunad. Dette er en nydelig kirke, men liten og mørk så det krever god optikk for å få fine bilder innefra.
Foran alteret
Foran alteret

 

The big Kiss!
The big Kiss!
På kirketrappa
På kirketrappa

Det er en ting man alltid må være forberedt på som bryllupsfotograf – og det er at været kan legge en demper på de mest spektakulære planene. Og det er viktig å ha en backup plan – og fotografering innendørs og i dårlig lys betyr gjerne at man må ha med litt utstyr selv.  Og her er det stor forskjell på fotografer – både hva de har av utstyr og hvor fleksibel man er på å få et godt resultat selv om planene blir endret i siste minutt.

Portretter i kirken

Dette var en sånn dag – det høljet ned ute og vi kunne ikke ta sjansen på at det stoppet og fikk derfor en full portrettserie både med brudepar og forlovere inne i kirken før vi dro til fjells. Da var dagen reddet inn om været skulle fortsette og det ikke var noe godt sted å fotografere der vi skulle være. Dette var avtalt som en mulighet med kirken i forkant siden værmeldingen var usikker.

Portrett inne i kirken
Portrett inne i kirken

Klare til å dra fra kirken i en svart Porsche 911
Klare til å dra fra kirken i en svart Porsche 911

Heldigvis så letnet det bittelitt og vi fikk mange fine bilder ute på Rondeheim – Den Norsk Fjellskolen hvor Karoline og Nils både jobber og er eiere.  Her fikkv i både bilder av brudeparet og alle familiebildene som ofte er så populært å få tatt i en slik sammenheng. Da er folk samlet, pyntet og i godt humør – egentlig er det helt perfekt!

Portretter på fjellet

Hunden Windy måtte få være med!
Hunden Windy måtte få være med!
God stemning
God stemning
Dyr og hester er en stor del av livet ved Rondeheim
Dyr og hester er en stor del av livet ved Rondeheim

Dette er et fantastisk sted både naturmessig og innholdsmessig. Jeg får lyst til å dra tilbake dit som gjest!  Om du skulle få lyst til å oppleve Rondane så har fjellskolen egen nettside: Rondeheim – den norske fjellskolen Tusen takk for at vi fikk komme og dele høytiden med dere!