Selskap på Otta og konfirmasjon i Heidal!

Å være med på kirkehandlingene, portrettfotografering og selskap i en konfirmasjon er ganske likt som å være på bryllupsfotografering.  Det er utrolig hyggelig, mange glade unI hgdommer og stolte foreldre.  Dette dagen var jeg invitert til konfirmasjon i Heidal for å følge Erlend Andre – og til selskapet på Otta etterpå. Og selvfølgelig portrettfotografering med familie og med verdens kuleste lillebror. Og Erlend Andres firbente bestevenn såklart!

I Heidal Kirke

Prostiprest Anna Elisabet Getsdottir sto for liturgien i Heidal

Prostiprest Anna Elisabet Getsdottir sto for liturgien i Heidal

Konfirmant og bestevenn

Konfirmant og bestevenn

Arvegods

Arvegods

Erlend Andrè

Erlend Andrè

Stilig konfirmant

Stilig konfirmant

Det viste seg at ingen hadde bestilt fotograf til å ta fellesbilde av konfirmantene og dette var det ingen som oppdaget før dagen var kommet. Så jeg fikk en forespørsel fra kirkerådet om å gjøre dette. Siden det var i orden for min oppdragsgiver så ble det altså til at jeg fotograferte konfirmantene i Heidal i 2019.  Bildet som har vært publisert i avis og menighetsblad, kan du se under her. En flott gjeng! Siden været var fint kunne jeg gjøre dette ute og uten at mine paraplykledde blits-stativer blåste over ende! Helt supert.

Fellesbilde av konfirmantene

Fellesbilde av konfirmantene

Otta

Etter konfirmasjonsgudstjenesten og portrettfotograferingen var unnagjort gikk turen til Otta med taler, gaver, middag og kaker. Og et fellesbilde av hele selskapet. Det er jo en av mine spesialiteter – store gruppebilder i alle mulige settinger – sånn som her: Inne på kjøpesenteret på Otta,

Alle gjestene

Alle gjestene

"VI vi være oss selv og vi tør å fjase litt"

«Vi vi være oss selv og vi tør å fjase litt»

Konfirmanten med sine faddere

Konfirmanten med sine faddere

Mors tale til konfirmanten

Mors tale til konfirmanten

Det var utrolig mange fine kaker her - jeg kan ikke poste alle, men jeg viser dere den jeg hadde mest lyst til å smake på selv!

Det var utrolig mange fine kaker her – jeg kan ikke poste alle, men jeg viser dere den jeg hadde mest lyst til å smake på selv! Ser ikke denne god ut?

Kakebordet

Konfirmantens privilegium er å være førstemann ved kakebordet.

kalkulator og gavebok

Dette er nok en av tingene mange konfirmanter er spente på!

Å være med på kirkehandlingene, portrettfotografering og selskap i en konfirmasjon er ganske likt som å være på bryllupsfotografering. En strålende dag i Heidal og på Otta. Mange hyggelige mennesker laget fine øyeblikk som familien med min bistand nå kan ha glede av i all fremtid.