Aud Marit og Sansa nord i Venabygdsfjellet
Aud Marit er min assistent og medarbeider på mange bryllupsfotograferinger. Her med Rondane som bakgrunn

Venabygdsfjellet er kjent for mange og mange ønsker å gifte seg her. Noen tar også bryllupsbildene her selv om de gifter seg andre steder.

Venabygdsfjellet byr på mange spektakulære muligheter – noen må man gå litt for å komme til, noen er tilgjengelige fra bil. Noen steder er det ikke mulig å kjøre med bil vinterstid, men med scooter.  Da må man planlegge for her er det nasjonalpark og scooter kan ikke brukes over alt, og enkelte steder må man søke om tillatelse for å kunne kjøre på. Planlegging er viktig, men dette er noe jeg har god oversikt over.
Det som ofte er utfordringen på en dag som dette er tiden.

De fleste brudepar setter av for liten tid til fotografering og tar ikke med i regnestykket at det tar tid å komme til lokasjon, og tid å dra tilbake. Dersom dere setter av nok tid kan jeg garantere at dere ikke vil angre.

Om du ikke tenker fotografering så er hele området helt fantstisk fint. For å få mest muig glede ut av turen om du ikke er så kjent s anbefaler jeg å bruke Stolpejakt-appen. Den har gjort at jeg har klart å finne frem på fjellet.

Venabygdsfjellet

Alle bildene her er fra Venabygdsfjellet. Det som vil påvirke bildene til slutt er mange faktorer:

  • Tid på døgnet
  • Været
  • Årstiden
  • Hvor mye tid man har til rådighet