kvasboÅ ha en fin Facebook-side er en god måte å treffe kunder på – men det er ikke nok.  De fleste bruker fremdeles Google når de skal finne produkter og tjenester.

 Jeg kan hjelpe deg med å etablere en nettside.

Dette er minimum av hva du trenger:

  1. Domene
  2. Web-hotell
  3. En nettside med innlogging for lett å kunne redigere, oppdatere og legge til informasjon selv.

Registrering av domene.

Før man kan registrere et domenenavn må man ha bestemt seg for hvilket navn man ønsker.

Valg av domenenavn bør være så nært knyttet opp mot din aktivitet som mulig.  Det bør være logisk å gjette seg fram til, f.eks idas-kennel.no.  Domenenavnet må være ledig (ingen andre må ha tatt det).  Dersom du ikke har noe domenenavn fra før så kan jeg ordne med registreringen.

Web-hotell

Dette er serveren som filene til nettsiden er lagret på.

Nettsiden

Nettsiden skal presentere deg på en imøtekommende og oversiktlig måte.  Dagens nettbrukere surfer like mye, eller mer fra mobile enheter.  Derfor er det viktig at designet er mobilvennlig, også for å unngå straff fra Google, som nå truer med ekskludere sider som ikke er mobilvennlige i søkeresultatene.  Jeg vektlegger at nettsidene skal være responsive – det betyr at de tilpasser seg brukerens enhet uansett om man sitter med pc, mobil eller nettbrett.

Sidene skal være enkle å vedlikeholde, pene å se på og brukervennlige.
Design og utseende tilpasser jeg din profil.  Dersom du har logo så benytter jeg den, og har du spesielle ønsker om fargebruk tar jeg hensyn til det også.

Du mailer meg all tekst som skal inn på nettsiden, og jeg gjør hele siden klar med bilder og tekst.
Deretter trenger vi et par timer med opplæring slik at du selv kan legge inn nytt innhold og endre bilder og tekst.  Dersom du ikke ønsker å gjøre dette selv kan jeg gjøre det for deg.

 

Vedlikehold

Det er å anbefale å ha en slik avtale.  Nettsiden er basert på en WordPress-installasjon og her kommer det sikkerhetsoppdateringer stadig vekk som skal forhindre at siden blir angrepet (hacket) og virusinfisert.  Disse oppdateringene vises der man logger inn for å redigere innhold.  Noen ganger vil slike oppdateringer føre til at innhold flytter på seg og ikke virker, og da blir gjerne jobben litt større for å få det i orden igjen.  Med en oppdateringsavtale slipper dere å tenke på dette.  Jeg tar backup og retter opp igjen dersom noe skulle skje.

Bildemateriale

Dersom du trenger bilder til nettsiden har jeg som profesjonell fotograf mulighet til å få til det meste og jeg har ett stort kontaktnett for å finne den rette fotografen for deg (det er ikke sikkert jeg er det)

Investeringer

Prisene for å etablere nettsider hos meg starter på 19.000 kr + mva
Dette inkluderer planleggingsmøte, etablering av domene og webhotell og oppsett av en enkel WordPress side.
Årlig vedlikehold og sikkerhetsoppdateringer kommer på rundt 6000 kr + mva dersom jeg skal gjøre det.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale telefon 41472500