Har  du sett denne siden før? De ferskeste innleggene ser du her

Bryllupsfotografi i Gudbrandsdalen, Norge & Europa ved Hilde Jordbruen

Basen min er i Ringebu i Gudbrandsdalen, men jeg er svært mobil.  Har du en kul idé, har jeg et kult tilbud.  Ingen steder er for langt unna, men vær ute i god tid.  Det er begrenset hvor mange bryllup jeg gjør i løpet av et år.

Jobben min er verdens beste!  Jeg lever og ånder for å gi deg de vakreste bildene fra din store dag.  Alle detaljene, alle smilene alle tårene, latteren og alle de vakre øyeblikkene en slik dag inneholder.  Kjolene, menneskene inni kjolene og alle festdeltakerne, store som små, er det stor stas å få hilse på. 

 
Ring meg gjerne på tlf 41472500
Gleder meg til å høre i fra deg!
Hilsen Hilde Jordbruen, fotograf
og assistent/second shooter på heldagsfoto:  Aud Marit Trelvik

 

Regnvær og lykke på kirketrappa i Kvam
Regnvær og lykke på kirketrappa i Kvam
Referanser:
«Kjære Hilde (og Aud Marit), nå har vi hentet og sett igjennom både album og digitale filer – og må bare få si TUSEN HJERTELIG TAKK!  Dere har greid å fange alle de små øyeblikkene som gjør at vi når som helst kan sette oss ned med bildene og oppleve dagen på nytt.  Vi får de samme gode følelsene når vi ser bildene som de vi kjente på 18. august, og det er så fint!  Vi er evig takknemlige, veldig glade for at vi valgte heldagsfotografering, og ikke minst veldig glade for at vi ga jobben til akkurat dere!!  Igjen – TAKK, Gunnhild og Anders»
 

Brudepar

“Du gjorde en formidabel jobb!  Vi er såå fornøyde og glade for det du har tryllet fram!  Evige minner!  Tusen takk!!” 
Renate og Hans
Blikk varmer i det kalde snøhotellet på Hunderfossen
Blikk varmer i det kalde snøhotellet på Hunderfossen

Vi jobber utrettelig både med forberedelser og under selve bryllupsdagen for å fange alle de fine øyeblikkene.  Dersom dere ringer eller sender en epost så tar vi gjerne et møte med dere først.  Det er viktig at dere føler at fotograferingen er i trygge hender med oss og har dere spesielle ønsker så ordner det meste seg med litt planlegging.

Om dere ønsker medfølgende bryllupsfotograf utenlands eller innenlands så gjør jeg også det.  Jeg ELSKER destinasjons-bryllup! 
Har dere en spennende plan kan jeg gi dere en god deal.

Ønsker du mer informasjon?

Flere bilder og mer bryllup her  

[enjoyinstagram_mb_grid]