Kort svar: I naturen!

Jeg kan bistå dere med å finne et sted for å ta bryllupsbilder.  Det jeg liker best er å dra ut i naturen og bruke den som kulisser.  La meg få bruke min kunnskap og glede over landskapsfotografi til å gi dere noen fantastiske minner fra dagen.  Det kan være lokalt i Gudbrandsdalen eller et annet sted.  Jeg har reist mye rundt og er kjent i mange av Norges kriker og kroker.  I tillegg er jeg godt kjent i en del andre land – så om dere vil ha med fotograf på tur blir jeg kjempeglad!
Fjellandskap og natur - hva er finere enn det?
Fjellandskap og natur – hva er finere enn det?
Norge byr på seg selv - hvorfor ikke ta i mot?
Norge byr på seg selv – hvorfor ikke ta imot?
Dersom dere har et lite, privat bryllup blir mulighetene for de virkelig spektakulære bildene større.  Da kan vi dra til et sted som er avsides og vakkert, og vi kan fotografere i solnedgangen uten å tenke på ventende middagsgjester. Synes du denne lokasjonen er fin?  Det synes jeg også.  For å komme hit er det en liten gåtur, minimalt med klatring, men ikke noe sted for høyhælte sko.  Her kan det rett og slett være lurt å tenke på fotografering allerede under planlegging av bryllup.  Gode sko og kjolen i sekken, kanskje? 🙂

Solnedgang

Solnedgang på fjellet
Solnedgang på fjellet
Tidspunktet på dagen vil ha mye og si for stemningen i bildene.  Sol høyt på himmelen gir annen skygge og annet lys enn ettermiddags- og kveldssol.
Sen kveld i fjellheimen
Senkveld i fjellheimen

Blåtime

Det blå ettermiddagslyset vinterstid er et annet uttrykk.  Når på året, men også når på dagen vil være med å avgjøre hvilket uttrykk bildene dine vil gi.
Blåtime
Blåtime
Kanskje dere er glade i sommeren og kulturlandskap?  Da kan jeg ta dere med hit.  Her er det vei helt frem og usjenert av naboer og skuelystne.
Slik ser det ut når åkeren står grønn og frodig i fjellbygda
Slik ser det ut når åkeren står grønn og frodig i fjellbygda
Dette er bare et lite utvalg av steder å fotografere på.  Jeg kommer til å skrive mer om slike steder og perler i lokalområdet.  Her kan du se det jeg allerede har skrevet om.