Det finnes flere fine steder å arrangere store og mindre fester på i området her.  Noen av dem har jeg vært på og noen av de igjen presenterer jeg med noen bilder og litt subjektiv meninger her.  Listen er på ingen måte komplett og jeg vil nok fylle på den etter hvert som jeg får tid.  Men her er litt av det du kan forvente på mine utvalgte steder:

Spidsbergseter
Spidsbergseter
Venaheim
Venaheim
Rudi Gard
Rudi Gard
Dale-Gudbrands gard
Dale-Gudbrands gard

Dette er hentet ut fra den samlede oversikten du kan se her:

Hvor du velger å ha bryllupsfesten (eller for eksempel konfirmasjon) avhenger i stor grad av hvor mye du vil gjøre selv og hva som er viktig for deg.  Drømmer du om luksus og at noen tar hånd om alt, vil du ha en låvefest, eller vil du organiserer alt selv og har egen kokk?  Og hvilket budsjett har du for arrangementet? Her får du noen ideer om hva som kan være aktuelt.