Det finnes flere fine steder å arrangere store og mindre fester på i området her.  Noen av dem har jeg vært på og noen av de igjen presenterer jeg med noen bilder og litt subjektiv meninger her.  Listen er på ingen måte komplett og jeg vil nok fylle på den etter hvert som jeg får tid.  Men her er litt av det du kan forvente på mine utvalgte steder. Detter er på ingen måte sponset, det er kun basert på mine egne erfaringer med lokalene. 

Hvor du velger å ha bryllupsfesten (eller for eksempel konfirmasjon) avhenger i stor grad av hvor mye du vil gjøre selv og hva som er viktig for deg.  Drømmer du om luksus og at noen tar hånd om alt, vil du ha en låvefest, eller vil du organiserer alt selv og har egen kokk?  Og hvilket budsjett har du for arrangementet? Her får du noen ideer om hva som kan være aktuelt.

Når bryllupsgjesten er barn! Jeg har sett mange barn kjede seg i bryllup – og mange foreldre som har brukt mye energi på å få

Les mer »
Bryllup i Helvete

Maria & Tommy Bryllupsfotografering i Helvete Ja, du leste rett: Bryllupsfotografering i Helvete! -«Dette eksteskapet starter jo bra» sa brudens mor til ideen om fotografering

Les mer »

Fjellbryllup på Fagerhøy i Sør-Fron Forberedelser Bryllupet til Emilie og Nicklas startet for min del på Studio Camellon på Vinstra. Det tar tid og ordne

Les mer »

Løken kommer av det norrøne ordet Løykin, som er en sammentrekning av leikr, ‘leik’ og vin som betyr ‘eng’. Altså her er har det vært samlingsplass

Les mer »

Stilig Gudbrandsdøl! Bunad er ett plagg jeg selv er veldig glad i. Det er tradisjoner, identitet og bærekraft i ett og samme plagg. Dette er

Les mer »