Det finnes flere fine steder å arrangere store og mindre fester på i området her.  Noen av dem har jeg vært på og noen av de igjen presenterer jeg med noen bilder og litt subjektiv meninger her.  Listen er på ingen måte komplett og jeg vil nok fylle på den etter hvert som jeg får tid.  Men her er litt av det du kan forvente på mine utvalgte steder. Detter er på ingen måte sponset, det er kun basert på mine egne erfaringer med lokalene. 

Hvor du velger å ha bryllupsfesten (eller for eksempel konfirmasjon) avhenger i stor grad av hvor mye du vil gjøre selv og hva som er viktig for deg.  Drømmer du om luksus og at noen tar hånd om alt, vil du ha en låvefest, eller vil du organiserer alt selv og har egen kokk?  Og hvilket budsjett har du for arrangementet? Her får du noen ideer om hva som kan være aktuelt.

Blomsterportal på terassen på Vidsyn, Hafjell

Vidsyn over Gudbrandsdalen 19 august 2023 var jeg med i ett spektakulært bryllup i Hafjell – se bare her:  Blomsterportal på terassen på Vidsyn, Hafjell

Les mer »
Lundegaard

Sommerbryllup på Lundegard

Brudeparet ankommer Lundegard Feststemning hos bryllupsgjestene på Lundegard Det er lite som slår et midtsommerbryllup på Venabygdsfjellet!  På selveste St. Hans i 2023 så ga

Les mer »

Bryllupsfest på Fefor Ikke bare var jeg privilegert nok til å være den profesjonelle fotografen på Ingrid og Asbjørns bryllupsfest, men jeg hadde også gleden

Les mer »

Jaktinteressert konfirmant Som fotograf tror jeg at bilder ikke bare skal fange et øyeblikk, men også personligheten til personen som er avbildet. Jeg mener at

Les mer »

Veninne-session

Veninner på konfirmantfotografering Det er noen ganger både gøy å trygt å ha med sin beste venninne på fotografering. Det gjorde Kama og Oda da

Les mer »

Indian summer Bryllupsfølget på vei til fest Høsten 2022 bød på mye variert vær, men den 8. oktober – dagen til Marianne og Arne –

Les mer »